Help Line / Contact Us : +601128100984
Email : admin@oldtown88.com

(Beware counterfeiting, please contact our customer service to verify is that our company sub-line)

Tips

1 (Tips untuk slot)

Pilih game yang anda sudah lama main atau tanya beberape kawan untuk game yang biasa mereka main.

2 (Tips untuk slot)

Sebelum mula main, ambil 2 atau 3 minit untuk melihat beberape slot games berbeza dan meninjau semua slots yang boleh anda main. Jangan terus login dan main.

3 (Tips untuk slot)

Kebarangkalian untuk menang di progressive jackpot adalah kurang sebab sebahagaian daripada kredit anda akan dipakai untuk menaikkan jumlah kemenangan progressive jacktop. Anda dinasihatkan untuk main jackpot biasa tetapi jika anda masih suka progressive jackpot kami menasihatkan anda untuk hanya main progressive jackpot mengunakan duit kemenagan anda sahaja .Jangan mengunakan modal anda.

4 (Tips untuk slot)

Sebelum bermain tetapkan modal anda dan berape anda hendak menang untuk hari tersebut. Contohnya: Jika anda ingin menang 500 pada hari ini dan anda sudah menang 530. Bet seterusnya anda perlu letak 30 dan jika anda menang ataupun kalah , berhenti main dan minta cuci kesemuanya. Kalau anda tidak dapat menang 500 tetapi selama 10 minit anda kekal antara 450 ke 490, berhenti main dan cuci kesemuanya.

5 (Tips untuk slot)

Untuk memang di slot , kita kena cekap untuk menambahkan bet kita pada masa yang betul. Pertama, bet untuk setiap line perlu tetap. Kami cadangkan untuk pilih 7 line keatas. Katakan satu line 0.10 jumlah bet adalah 0.70 untuk 7 line. Bila kene satu spin anda perlu naikkan line ke 0.20 – 0.40 untuk 10 spin seterusnyer. Cara ini akan membolehkan kita mengabil kesempatan untuk menang besar bila ade nasib. Balik ke 0.10 satu line selepas 10 spin.

6 (Tips untuk slot)

Jika anda rasa telah kene besar pada satu slot , anda perlu tukar ke slot yang lain. Jangan kekal di slot yang sama.

Close Menu

Scan the QR Code